Robotplæneklipperen gør underværker!

0
1644

Last Updated on september 1, 2019 by Handymand

Der er næsten blevet så almindeligt at have en robotplæneklipper, som at have en støvsuger nu til dags. Der kommer flere tog flere forhandlere på markedet, og der er en voldsom priskrig, for at sælge den billigst. Og har du en græsplæne og er træt af at slå græs hver 3-4 dage hen over sommeren, så er en robotplæneklipper noget for dig. Det er nemlig en robot, som slår dit græs i stedet for, lyder det ikke bare lækkert?

Det skal du vide inden

Det lyder måske lidt for godt til at være sandt, men det er altså sandt nok, at en robotplæneklipper slår dit græs. Dog er der nogle forbehold man skal være opmærksom på, inden man investerer sig i en. Først og fremmest findes der efterhånden rigtig forskellige modeller. Det kan være en jungle at finde rundt i. Derfor kan man sortere i sortimentet ved at udpege nogle kriterier man ønsker for sin nye selvkørende ven. Først og fremmest, så skal du finde ud af hvor stor et areal robotten skal slå. Du skal derfor finde en robotplæneklipper, som kan håndtere størrelsen. Du kan se de anbefalede modeller på denne side.

Hvordan ser din have ud?

Dertil skal du være opmærksom på hvordan din have har af form. Er der mange bakker, altså hældning i haven? – Er der mange kanter og snoede veje, som kan give problemer for robotten? – Vælger man en forkert robotplæneklipper, og man har en udfordrende have, kan man risikere at robotten går hen og sætter sig sat i kanterne. Eller hvis robotten ikke er egnet til større hældninger, så kan risikere, at man selv må spæde til med den almindelige græsslåmaskine på bakkerne, og så er hele konceptet, om at det er smart, røget. Derfor er det yderst vigtigt, at du analyserer din egen have, og vurdere ud fra den, hvilken robotplæneklipper, som passer bedst til dig og din have.

Fordele ved en robotplæneklipper

Der er rigtig mange grunde til, at robotten er begyndt at blive så yderst populær. Man hovedårsagen er, at rigtig mange ser det som en sur tjans at bruge sin tid om sommeren, på at slå græsset. Det er tid som man kan bruge sammen med sin familie i stedet for, eller på at slappe af. Dette kan medføre at man kan fjerne en stressfaktor fra sit liv, når man ikke længere skal huske at slå græsset, når man kommer hjem fra arbejdet. Man kan bruge tiden på noget andet i stedet for, og øge sin livskvalitet i stedet for. Det skaber glæde både hos én selv, men også hos familien.

Dertil skal man ej forglemme, at en robotplæneklipper giver et yderst flot resultat, fordi den kører p kryds og tværs og holder længden nede. Men dit græs bliver også flottere, fordi maskinen har en bioklip funktion. Det gør at det slående græs spredes til jorden og danner gødning, som er til gavn, for at holde græsset sundt og flot. Dette er især ideelt, hvis man har en græsplæne med tomme plamager.

Handymand

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here