WORX LANDROID M 1000 WIFI ROBOTPLÆNEKLIPPER

0
908

Denne robotplæneklipper fra WORX er et rigtig godt valg til dig der gerne vil undslippe for at slå græs. Denne model M1000 er storebroren til den lidt mere kendte M800, som har vundet mange test.

Der er heller ikke den store forskel på de 2, men dog er der lidt alligevel. M1000 modellen har et 4 bladet knivsystem, og anbefales til brug på græsplæner på op til 1000 kvm. Den er utrolig lydsvag og selvom du skulle opholde dig i haven mens den slår græs, er det intet problem, for med sine 63 dB, så vil du nærmest ikke hører den mens den arbejder med at slå dit græs. Det eneste du skal gøre er at sætte kantafgrænsningen rundt i kanten af din have, og så er det utroligt nemt at sætte maskinen i gang med at slå græsset for dig. På denne model er der en medfølgende app som gør at ligegyldigt hvor du befinder dig, så kan du programmere robotplæneklipperen, til at begynde at slå græsset.

I de test den har deltaget i, får den høje roser for sin pålidelighed, kvalitet, brugervenlighed og dens meget høje driftssikkerhed. I vores test, er vi slet ikke uenige, og vil yderligere tilføje at dens bioklip er helt i top, så ikke der ligger afslået græs overalt hvor den har været. Den slår det så fint at det afslåede græs falder ned mellem græsset og med tiden bliver til god jord.

Der er også en enorm sikkerhed på denne robotplæneklipper. Den er udstyret med en PIN-kode, så i tilfælde af den skulle blive stjålet, så er der ikke andre der kan bruge den.

Den er udstyret med en sensor som opfanger om maskinen vælter, eller bliver løftet op, mens den er i brug. Skulle dette ske, så vil sensoren opfange dette, og med det samme stoppe knivene, som er placeret under maskinen. Der er flere sensorer placeret på denne model, og en af dem er en regnsensor. Begynder det at regne mens maskinen arbejder, så vil den straks stoppe sit arbejde, og vente på bedre vejr. En anden sensor er den frontmonterede sensor, som opfanger hvis den støder ind i noget. Gør den det, så vender maskinen rundt og kører en anden vej, og har så registreret at der står noget der.

 

Priser på WORX LANDROID M 1000 WIFI ROBOTPLÆNEKLIPPER
ForhandlerTotalprisLæs mere
Indholdet af denne tabel er reklame

Tekninske specifikationer:

MærkeWorx
ProduktserieLandroid
ModelM 1000 WIFI
Smartphone appJa
Højde26 cm
Længde 55 cm
Bredde37 cm
Klippebredde 18 cm
Vægt8,9 kg
Lydniveau (dB)63
Max plænehældning35%
BioklipJa
Højdejustering20-60 mm
Arbejdsareal1000 kvm
Knive3-bladet knive
Køretid60 min
Ladetid90 min
BatteritypeLithium-Ion
FarveOrange/sort
TypeRobotplæneklipper
Inkluderet tilbehør12 x knive
180 meter grænsekabel
200 pløkker
1 x unbrako nøgle
2 x målebånd
12 x skruepløkke (ladestation)
Opladerstation m 15 meter forlængerledning
4 x søm til opladerstation

 

Priser på WORX LANDROID M 1000 WIFI ROBOTPLÆNEKLIPPER
ForhandlerTotalprisLæs mere
Indholdet af denne tabel er reklame

DIY-manden

Er til daglig den familiefar, der godt kan lide at omgive mig med kvalitets produkter, og det er en ekstra bonus hvis de tilmed kan findes til en billig penge.
Det høje kvalitetsniveau jeg holder mig i hverdagen, bruger jeg igen her på Bygselviden. Det er en sand fornøjsele at kunne viderebringe den kvalitet jeg har fundet til jer andre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here