WORX LANDROID M 1000 WIFI ROBOTPLÆNEKLIPPER

0
3698

Last Updated on oktober 16, 2018 by DIY-manden

Denne robotplæneklipper fra WORX er et rigtig godt valg til dig der gerne vil undslippe for at slå græs. Denne model M1000 er storebroren til den lidt mere kendte M800, som har vundet mange test.

Der er heller ikke den store forskel på de 2, men dog er der lidt alligevel. M1000 modellen har et 4 bladet knivsystem, og anbefales til brug på græsplæner på op til 1000 kvm. Den er utrolig lydsvag og selvom du skulle opholde dig i haven mens den slår græs, er det intet problem, for med sine 63 dB, så vil du nærmest ikke hører den mens den arbejder med at slå dit græs. Det eneste du skal gøre er at sætte kantafgrænsningen rundt i kanten af din have, og så er det utroligt nemt at sætte maskinen i gang med at slå græsset for dig. På denne model er der en medfølgende app som gør at ligegyldigt hvor du befinder dig, så kan du programmere robotplæneklipperen, til at begynde at slå græsset.

I de test den har deltaget i, får den høje roser for sin pålidelighed, kvalitet, brugervenlighed og dens meget høje driftssikkerhed. I vores test, er vi slet ikke uenige, og vil yderligere tilføje at dens bioklip er helt i top, så ikke der ligger afslået græs overalt hvor den har været. Den slår det så fint at det afslåede græs falder ned mellem græsset og med tiden bliver til god jord.

Der er også en enorm sikkerhed på denne robotplæneklipper. Den er udstyret med en PIN-kode, så i tilfælde af den skulle blive stjålet, så er der ikke andre der kan bruge den.

Den er udstyret med en sensor som opfanger om maskinen vælter, eller bliver løftet op, mens den er i brug. Skulle dette ske, så vil sensoren opfange dette, og med det samme stoppe knivene, som er placeret under maskinen. Der er flere sensorer placeret på denne model, og en af dem er en regnsensor. Begynder det at regne mens maskinen arbejder, så vil den straks stoppe sit arbejde, og vente på bedre vejr. En anden sensor er den frontmonterede sensor, som opfanger hvis den støder ind i noget. Gør den det, så vender maskinen rundt og kører en anden vej, og har så registreret at der står noget der.

 

[afp id=”131″]

Tekninske specifikationer:

Mærke Worx
Produktserie Landroid
Model M 1000 WIFI
Smartphone app Ja
Højde 26 cm
Længde  55 cm
Bredde 37 cm
Klippebredde  18 cm
Vægt 8,9 kg
Lydniveau (dB) 63
Max plænehældning 35%
Bioklip Ja
Højdejustering 20-60 mm
Arbejdsareal 1000 kvm
Knive 3-bladet knive
Køretid 60 min
Ladetid 90 min
Batteritype Lithium-Ion
Farve Orange/sort
Type Robotplæneklipper
Inkluderet tilbehør 12 x knive
180 meter grænsekabel
200 pløkker
1 x unbrako nøgle
2 x målebånd
12 x skruepløkke (ladestation)
Opladerstation m 15 meter forlængerledning
4 x søm til opladerstation

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here