WORX Landroid Robotplæneklipper M II 800

0
1183

Dette er en af de bedste robotplæneklippere på markedet, som også de fleste kan betale. Den har i flere år i træk vundet flere priser, for blandt andet pålidelighed, brugervenlighed og dens meget høje driftssikkerhed. I vores test har vi heller ikke noget at udsætte på denne robotplæneklipper fra WORX. Den er simpelthen fremragende.

Den er udstyret med en PIN-sikkerhedslås, så skulle den blive stjålet, så er den sikret ved hjælp af denne kode, så andre ikke kan bruge den.

Dens optimale klippesystem er sikret ved hjælp af dens knive med 3-blads funktion. Og skulle det blive regnvejr mens robotplæneklipperen er i gang, så er den udstyret med en regnsensor, som sender plæneklipperen tilbage til ladestationen. Da denne robotplæneklipper er fuldautomatisk, så vender den også automatisk tilbage til ladestationen, når den er ved at løbe tør for strøm. Efter opladning, vender den tilbage til sit arbejde, og sådan fortsætter den til den er færdig. Det anbefales, at den bruges i haver på op til 800 kvm. Har man større haver, så findes der modeller i samme klasse som denne, men som kan tage større arealer.

Det eneste du skal gøre er at opsætte kantafmærkningen. Da der er gjort meget ud af brugervenligheden, så er det også meget nemet at programmere denne maskine. Der er faktisk ikke ret meget der skal gøres fra du taget maskinen ud af kassen til du kan sætte den til at slå dit græs.

Du behøver heller ikke være bange for at din robotplæneklipper går i stå hvis den rammer for eksempel en havestol eller en trampolin. Denne robotplæneklipper er udstyret med en stødsensor, så den vil registrere de forhindringer du har i haven, og tilpasse det, så den får slået græsset tæt omkring alligevel.

Sikkerheden er også helt i top på denne robotplæneklipper. Den er også udstyret med en sensor der registrere hvis den skulle vælte eller blive løftet op mens knivene køre rundt. Skulle dette ske, så registrere sensoren det med det samme, og stopper knivene.

Med denne robotplæneklipper kan du i ro og mag nyde din have, for selv om denne robotplæneklipper er i gang, mens du er i haven, så er den meget lydsvag, og du vil uden problemer nemt kunne opholde dig i haven mens den slår græs rundt om dig.

Priser på WORX Landroid Robotplæneklipper M II 800
ForhandlerTotalprisLæs mere
Indholdet af denne tabel er reklame

Tekninske specifikationer:

MærkeWorx
ProduktserieLandroid
ModelMII 800
Smartphone appNej
Højde26 cm
Længde 55 cm
Bredde37 cm
Klippebredde 18 cm
Vægt8,9 kg
Lydniveau (dB)63
Max plænehældning35%
BioklipJa
Højdejustering20-60 mm
Arbejdsareal800 kvm
Knive3-bladet knive
Køretid60 min
Ladetid90 min
BatteritypeLithium-Ion
FarveOrange/sort
TypeRobotplæneklipper
Inkluderet tilbehør9 x knive
150 meter grænsekabel
180 pløkker
1 x unbrako nøgle
2 x målebånd
9 x skruepløkke (ladestation)
Opladerstation m 15 meter forlængerledning
4 x søm til opladerstation

 

Priser på WORX Landroid Robotplæneklipper M II 800
ForhandlerTotalprisLæs mere
Indholdet af denne tabel er reklame

DIY-manden

Er til daglig den familiefar, der godt kan lide at omgive mig med kvalitets produkter, og det er en ekstra bonus hvis de tilmed kan findes til en billig penge.
Det høje kvalitetsniveau jeg holder mig i hverdagen, bruger jeg igen her på Bygselviden. Det er en sand fornøjsele at kunne viderebringe den kvalitet jeg har fundet til jer andre.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here