WORX Landroid Robotplæneklipper M II 800

0
5064

Last Updated on november 13, 2018 by Handymand

Dette er en af de bedste robotplæneklippere på markedet, som også de fleste kan betale. Den har i flere år i træk vundet flere priser, for blandt andet pålidelighed, brugervenlighed og dens meget høje driftssikkerhed. I vores test har vi heller ikke noget at udsætte på denne robotplæneklipper fra WORX. Den er simpelthen fremragende.

Den er udstyret med en PIN-sikkerhedslås, så skulle den blive stjålet, så er den sikret ved hjælp af denne kode, så andre ikke kan bruge den.

Dens optimale klippesystem er sikret ved hjælp af dens knive med 3-blads funktion. Og skulle det blive regnvejr mens robotplæneklipperen er i gang, så er den udstyret med en regnsensor, som sender plæneklipperen tilbage til ladestationen. Da denne robotplæneklipper er fuldautomatisk, så vender den også automatisk tilbage til ladestationen, når den er ved at løbe tør for strøm. Efter opladning, vender den tilbage til sit arbejde, og sådan fortsætter den til den er færdig. Det anbefales, at den bruges i haver på op til 800 kvm. Har man større haver, så findes der modeller i samme klasse som denne, men som kan tage større arealer.

Det eneste du skal gøre er at opsætte kantafmærkningen. Da der er gjort meget ud af brugervenligheden, så er det også meget nemet at programmere denne maskine. Der er faktisk ikke ret meget der skal gøres fra du taget maskinen ud af kassen til du kan sætte den til at slå dit græs.

Du behøver heller ikke være bange for at din robotplæneklipper går i stå hvis den rammer for eksempel en havestol eller en trampolin. Denne robotplæneklipper er udstyret med en stødsensor, så den vil registrere de forhindringer du har i haven, og tilpasse det, så den får slået græsset tæt omkring alligevel.

Sikkerheden er også helt i top på denne robotplæneklipper. Den er også udstyret med en sensor der registrere hvis den skulle vælte eller blive løftet op mens knivene køre rundt. Skulle dette ske, så registrere sensoren det med det samme, og stopper knivene.

Med denne robotplæneklipper kan du i ro og mag nyde din have, for selv om denne robotplæneklipper er i gang, mens du er i haven, så er den meget lydsvag, og du vil uden problemer nemt kunne opholde dig i haven mens den slår græs rundt om dig.

[afp id=”130″]

Tekninske specifikationer:

Mærke Worx
Produktserie Landroid
Model MII 800
Smartphone app Nej
Højde 26 cm
Længde  55 cm
Bredde 37 cm
Klippebredde  18 cm
Vægt 8,9 kg
Lydniveau (dB) 63
Max plænehældning 35%
Bioklip Ja
Højdejustering 20-60 mm
Arbejdsareal 800 kvm
Knive 3-bladet knive
Køretid 60 min
Ladetid 90 min
Batteritype Lithium-Ion
Farve Orange/sort
Type Robotplæneklipper
Inkluderet tilbehør 9 x knive
150 meter grænsekabel
180 pløkker
1 x unbrako nøgle
2 x målebånd
9 x skruepløkke (ladestation)
Opladerstation m 15 meter forlængerledning
4 x søm til opladerstation

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here